lauantai 14. maaliskuuta 2015

Jos on loppu


Joo jos jooko jos ja joo!

Jos ei olis jos sanaa niin josko olis erilaista.
Jos jätettäisiin koko jos sana pois sanavarastosta?
Monesti ehkä ajattelet että jos olisi paljon rahaa, jos voittaisin lotossa. Silloin olisin onnellinen!
Mutta olisiko näin. Olisit rikkaiden ja kateellisten ympäröimänä. Yksin yksinäinen rahojesi kanssa.
Ajattelet myös että jos olisin laihempi ja kauniimpi niin olisi enemmän rakkautta.
Ei perhana. Jätä sana jos pois.
Sano itsellesi OLEN onnellinen. Minulla on ihania ystäviä ja minua rakastetaan. Sellaisena kun nyt olen.
Ei jos sanalla ole sijaa sanavarastossamme. Ollan just tällasii köyhii ja tällasii palleroita niinku ollaan. Monet rakastavat meitä siitä huolimatta. Ne jotka ei rakasta niin saa mennä rauhassa jossittelemaan.

Mene ulos aurinkoon. Tai ei tartte mennä sinne asti.Sinne on pitkä hikinen matka. Riittää että menet vaikka vaan ulos. Katso, koko maailma sinua rakastaa. Ilman jossitteluja. Jopa verottaja rakastaa siua. Se vaan ei sitä ääneen kerro.

Mietitään monesti JOS olisi aikaa niin tapaisin enemmän kavereita. JOS olisi enemmän aikaa niin lähtisin lenkille.
Jätä sana jos pois ja soita kaverille. Mene käymään. Lähtekää vaikka yhdessä lenkille.
Aikaa nimittäin sinulla on just saman verran. Sinulla on tietty määrä tunteja jäljellä elämässäsi. Ja ne vähenee kokoajan. On sinun asia miten ne käytät. Montako tuntia on elämässäsi mennyt jossitteluun.

Ehdotankin että S-marketin kierrätyspisteelle laitettaisiin uusi keräyspiste. Siihen paperin, muovin, metallin ja lasinkeräyspisteen yhteyteen. Sinne kerättäisiin kaikki jos sanat. Sitten se vietäisiin ongelmajätelaitokselle. Ongelmajätelaitoksella jos sanat poltettaisiin erityiseesä jossittelu uunissa. Erikoishiilikiihdytinmodulaattorisensonaattorissa jos sanat palaisivat tuhannen poroksi. Sitten ne pölähtäisivät puhdistuneina piipusta ulos. Muuttuneena Jee ja Kyllä sanoiksi.
Sitten tuulen mukana Jee ja Kyllä sanat leviäisivät tuulen mukana Riihimäen jättenpolttolaitokselta ympäri suomea. Kuulisi useammin sanottavan: "kyllä olet mukava ihminen". "Jee lähdetään vaan mummolaan". Kylläpä on elämä ihanaa........

Tehdään jossittelulle LOPPU

 - John Parta -




.