keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Hymy herkässä




Oheisesa kuvaasa shamaani on kiinan reissulla. Nyt kotisuomessa, takkatulen lämmittäessä muistelin mukavaa reissua. Mielenkiintoisia paikkoja ja mukavia ihmisiä.
Mutta ei tarvitse matkustaa kaukomaille että olisi yhtä mukavaa. Täälläkin on mielenkiintoisia paikkoja ja mukavia ihmisiä.
Milloin viimeksi juttelit naapurin kanssa. Tuottaa suurta iloa kävelylenkillä sanoa hyvät huomenet vastaan tulevalle kanssakävelijälle. Muistatko ylipäätää milloin olet viimeksi hymyillyt?

Katson seinälle. On hymy herkässä. Seinällä on valokuvia lapsista ja edesmenneistä vanhemmistani.
Se on suuri hymyn aihe. Toinen hymyn aihe seinällä on eräs taulu. Nimittäin sähkötaulu. Harvaa ihmistä sähkötaulu saa hymyilemään mutta minä hymyilen sen nähdessäni. Sähkömittari se pyörii melko verkkaisesti. Ei pidä kiirettä. Vaikka ulkona on pakkanen. Mittari pyörii hitaasti sillä takka lämmittää mukavasti ja säästää sähköä.

Katsahdan sivusilmällä sohvalle. Tunnen vetoa. Kahdellakin tapaa. Tunnen vetoa rakasta naista kohtaan joka lepäilee soffalla. Tunnen myös toisenlaistakin vetoa. Soffalla on myös vastapestyjen lakanoiden pino. Ne pitää myös vetää.

Mukava päivä siis meneillään. Otan shamaani rummun ja menen pihasaunan tupaan. Rummuttelen kaikille teille hyvää mieltä ja hymyä suupieliin.

Hymyile. Kun hymyilet, niin näet sen tarttuvan ja leviävän kulovalkean tavoin ihmiseltä toiselle.



- Susivuoren shamaani John Parta -




.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti